نظر شما راجع به وبلاگ چیست ؟

آمار مطالب

کل مطالب : 116
کل نظرات : 0

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 28

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز : 39
باردید دیروز : 238
بازدید هفته : 563
بازدید ماه : 1489
بازدید سال : 2867
بازدید کلی : 85423

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان   هم دلی THE HEART  و آدرس mobinr110.LXB.ir یا mobinr110.loxblog.com لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته و در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






Alternative content


محاسبه ي شاخص توده ي بدني
وزن به کيلوگرم
قد به سانتي متر
شاخص توده ي بدني

بازه ي وزني مناسب شما




در اين وب
در كل اينترنت
تبلیغات
<-Text2->
نویسنده : رضا حسن پور
تاریخ : یک شنبه 24 اسفند 1393
نظرات

 

مفصل آرنج بعنوان یك مفصل مهم در اندام فوقانی از سه استخوان بازویی ( humerus )در بالا و استخوانهـای ساعد زند زبرین یا اعلا و زن زیرین  یا اسفـل ( radius & ulnar) در پایین تشكیل می شود.

استخوان بازو

استخوان بازو از نوع استخوان های بلند است و در قسمت پروگزیمال  با استخوان کتف  و در قسمت دیستال با استخوان های زند زبرین و زند زیرین مفصل می شود.این استخوان یک تنه و دو انتها دارد ، انتهای دیستال استخوان شامل قسمت های ذیل است .

قرقره، سطح مفصلی شکلی است که با قسمت پروگزیمال استخوان زند اسفل مفصل می شود. در بالای قرقره در قسمت خلفی فرورفتگی آرنجی و در قسمت قدامی فرورفتگی منقاری وجود دارد. این دو فرورفتگی به ترتیب محل قرار گرفتن زائده آرنجی و زائده منقاری استخوان زند اسفل است.لقمه برآمدگی صافی است که با جام زند اعلا مفصل می شود. بطور کلی می  توان گفت در قسمت تحتانی استخوان بازو دو سطح مفصلی برای دو استخوان ساعد وجود دارد .

فوق قرقره و فوق لقمه دو برآمدگی هستند که در طرفین قسمت دیستال استخوان بازو قرار گرفته اند. فوق قرقره در مجاورت قرقره و فوق لقمه  مجاور لقمه قرار دارند. فوق قرقره در قسمت داخلی آرنج قابل لمس است . در قسمت قدامی استخوان بازو در بالای لقمه نیز حفره ای به نام حفره زند اعلایی قرار دارد که به هنگام بسته شدن مفصل آرنج، سر استخوان زند اعلا در آن قرار می گیرد .

استخوانهای ساعد

در حالت آناتومیکی دو استخوان موجود در ساعد موازی هستند . در این حالت استخوانی که در خارج قرار می گیرد زند زبرین است و استخوانی که در داخل قرار گرفته است زند زیرین نامیده می شود. این دو استخوان در قسمت فوقانی به همراه استخوان بازو مفصل آرنج را می سازند و در قسمت تحتانی با استخوان های مچ دست مفصل می شوند ..

استخوان زند زبرین یا زند اعلا

این استخوان دو انتهای پروگزیمال و دیستال و یک تنه دارد. انتهای فوقانی به سر موسوم است و سطح فوقانی آن یک فرو رفتگی به نام جام زند اعلا دارد. جام زند اعلا با لقمه استخوان بازو مفصل می شود. سر استخوان استوانه ای شکل است .قسمت داخلی سر با دیگر استخوان ساعد مفصل می گردد. گردن قسمتی است که زیر سر قرار دارد . یک برجستگی به نام برجستگی زند اعلائی در طرف داخلی استخوان  ، زیر گردن قرار دارد.

انتهای تحتانی زند زبرین با دو سطح مفصلی که توسط ستیغی از هم جدا می شوند به استخوان های مچ دست ارتباط پیدا می کنند. انتهای تحتانی همچنین یک برآمدگی مشخص به نام زائده نیزه ای و یک سطح مفصلی به نام بریدگی زند اسفلی دارد.تنه  استخوان زند زبرین تقریبا" سه گوش بوده و دارای یک خمیدگی نیز هست .

استخوان زند زیرین یا زند اسفل

این استخوان دو انتها و یک تنه دارد. انتهای فوقانی دو زائده دارد که یکی در قسمت خلفی است و زائده آرنجی نامیده می شود که بلندتر است . زائده کوتاه تر در قسمت قدامی است و زائده منقاری نامیده می شود .

یک سطج مفصلی مقعر بین این دو برآمدگی است که فرورفتگی قرقره ای یا حفره سینی شکل نامیده می شود.در سطح خارجی قسمت فوقانی یک سطح مفصلی کوچک مقعر به نام فرورفتگی زند زبرینی وجود دارد که محل مفصل شدن زند اعلا است . در انتهای تحتانی یک زائده نیزه ای داشته و توسط دیسکی با استخوان های مچ دست مفصل می گردد . تنه استخوان در سه چهارم فوقانی دارای سه کنار و سه سطح است و در قسمت تحتانی استوانه ای شکل می باشد .

برای آگاهی بیشتر به ادامه مطلب مراجعه نمائید ...

تعداد بازدید از این مطلب: 3491
|
امتیاز مطلب : 8
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2


نویسنده : رضا حسن پور
تاریخ : سه شنبه 19 اسفند 1393
نظرات

سینوس تارس یک کانال کوچک استخوانی است که بین استخوان های قاپ (تالوس) و پاشنه (کالکانه) قرار گرفته است. بر اثر فشار های زیادی که به مچ پا وارد میشود، بر اثر چرخش شدید پا به خارج و یا بر اثر مشکلات بیومکانیک در پا (مانند صافی کف پا) این بیماری ایجاد میشود.

اکثر بیمارانی که این عارضه را دارند سابقه پیچ خوردگی مچ پا را در قبل داشته اند .

علائم سندرم سینوس تارس

مهمترین این علائم عبارتند از :

1) درد مبهم در جلوی قوزک خارجی که با راه رفتن شدیدتر میشود. بخصوص راه رفتن روی زمین های ناهموار

2) فشار دادن ناحیه ای که دقیقا در جلوی قوزک خارجی قرار گرفته است دردناک است.

3) درد در هنگام چرخش پا به داخل یا خارج

4) درد معمولا صبح ها بعد از برخاستن از خواب بیشتر است و بعد از مدتی کمتر میشود

5) احساس ناپایداری در مچ پا

6) در هنگام دویدن در مسیر قوسی که به طرف پای آسیب دیده است درد ایجاد میشود. مثلا اگر پای راست مشکل دارد در هنگام دویدن در مسیر قوسی با انحنای به راست پا دردناک میشود.

7) بیمار سعی میکند پایش را بیشتر اوقات به سمت داخل بچرخاند.

8) تزریق ماده بیحسی موضعی توسط پزشک در محل کانال سینوس تارس موجب کاهش درد میشود.

9) در ام آر آی ممکن است تجمع زیاد مایع سینوویال در سینوس تارس دید ه شود.

10) تشخیص این بیماری بیشتر موقعی داده میشود که درد مچ بیمار بعد از درمان پیچ خوردگی مچ پا بهبود نمی یابد.

  •  

    درمان سندروم سینوس تارس

  • 1)برای مدتی از انجام فعالیت هایی که موجب افزایش درد میشوند اجتناب کنید.

  • 2) سرد کردن ناحیه درد موجب کاهش آن میشود.

  • 3) پزشک ممکن است داروهای ضد التهاب  مانند ناپروکسن برای کاهش درد استفاده کند.

  • 4) ممکن است انجام اولتراسوند به توسط فیزیوتراپ بتواند به کاهش درد کمک کند.

  • 5) تصحیح اختلالات بیومکانیکی پا و افزایش دامنه حرکات و انعطاف پذیری در مفصل بین پاشنه و استخوان قاپ ممکن است به درمان بیماری کمک کند.

  • 6) انجام نرمش های تقویت کننده عضلات اطراف مچ پا میتواند به بهبودی از این بیماری کمک کند.

  • 7) انجام نرمش های کششی عضلات ساق

  • 8) استفاده از کفش  ها و کفی های مناسب برای تصحیح چرخش زیاد پا به خارج

  • 9) پزشک معالج ممکن است از تزریق کورتیکوستروئید در محل سینوس تارس برای درمان آن استفاده کند.

  • 10) در صورت عدم بهبودی بیمار با روش های ذکر شده، عمل جراحی بصورت خروج محتویات بافت نرم سینوس تارس در اکثر موارد موجب از بین رفتن درد بیمار میشود.

تعداد بازدید از این مطلب: 1306
|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2


نویسنده : رضا حسن پور
تاریخ : یک شنبه 11 بهمن 1393
نظرات

 

محققان پیش از این هشدار داده بودند که انباشته شدن چربی در پهلوها و کمر نه تنها فرد را دارای شکمی افتاده و زشت می‌کند بلکه می‌تواند زمینه را برای بروز بیماری‌های قلبی یا سرطان فراهم کند.

سخت جان ترین چربی های بدن، چربی های تجمع یافته در ناحیه شکم – و کمر هستند. این چربی ها به همان سرعتی که در این ناحیه ته نشین می شوند ، به همان سرعت از بین نمی روند . این چربی ها علاوه براینکه به زیبایی آسیب زده و ساختار بدنی را از حالت عادی به فرم سیبی شکل تبدیل می کنند ، زمینه ساز ابتلا به سکته قلبی نیز هستند . اگرچه در تجمع چربی در این ناحیه ژنتیک ، سن و سبک زندگی تاثیرگذار است اما نباید نقش تغذیه را نادیده گرفت .

مصرف هر نوع چربی خوراکی اعم از کره ، خامه و غذاهای چرب و پرکالری باعث تجمع چربی در این ناحیه می شود . نکته مهم اینکه مصرف چربی های ترانس یا همان اشباع می توانند چربی موجود در نقاط دیگر بدن را به سمت تجمع در این ناحیه سوق دهند . بنابراین وقتی از کره حیوانی برای چرب تر شدن برنج تان استفاده می کنید یادتان باشد علاوه بر تجمع چربی کره حیوانی در ناحیه شکم در هر نقطه از بدن شما که چربی اضافی وجود داشته باشد، به سمت شکم شما حرکت کرده و در آن نقطه تجمع پیدا می کند . چربی ترانس در انواع روغن جامد ، مارگارین ، غذاهای سرخ شده ، فست فودها و شیرینی تر وجود دارد . علاوه بر اینکه مصرف مواد غذایی حاوی گلوسید مانند نان ، برنج و سیب زمینی سرخ شده ، باعث افزایش تجمع چربی در ناحیه شکم می شود اما خوراکی هایی هم وجود دارند که مانند آب روی آتش بوده و با خوردن آنها چربی ناحیه شکم از بین می رود .

خوراکی های چربی سوز برای کاهش وزن ...

برای آگاهی بیشتر به ادامه مطلب مراجعه نمائید ...

تعداد بازدید از این مطلب: 2011
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1


نویسنده : رضا حسن پور
تاریخ : دو شنبه 20 بهمن 1393
نظرات

بری اینکه از نوع سیستم بدنی خود اطلاع یابید و از رژیم مناسبی برای نگهداشتن بهترین فرم بدنتان استفاده نمائید به آدرس زیرمراجعه نمائید :

تعداد بازدید از این مطلب: 1590
موضوعات مرتبط: دانستنیهای پزشکی , ,
|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2


نویسنده : رضا حسن پور
تاریخ : دو شنبه 20 بهمن 1393
نظرات

خیلی جالب است . یک سایت پزشکی از شما چند سوال  می پرسد و شما باید سعی کنید درست جواب بدهید ؛ سپس میانگین طول عمر شما و اضافه وزن شما را نشان می دهد.

اين آمار به استناد مركز آمار ملي ايالات متحده آمريكا كه در سال 2005 تهيه شده به شما ارائه ميگردد .

برای این منظور بر روی لینک زیر كليك كنيد:

http://www.foodregime.com/%D8%A7%D8%A8%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7/%D9%85%D8%AD%D8%A7%D8%B3%D8%A8%D9%87-%DB%8C-%D9%85%DB%8C%D8%A7%D9%86%DA%AF%DB%8C%D9%86-%D8%B7%D9%88%D9%84-%D8%B9%D9%85%D8%B1-%D8%B4%D9%85%D8%A7.html

با تشکر از جناب دکتر فتحی و سایت foodregime.com

تعداد بازدید از این مطلب: 1377
موضوعات مرتبط: دانستنیهای پزشکی , ,
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2


نویسنده : رضا حسن پور
تاریخ : یک شنبه 19 بهمن 1393
نظرات

15 درمان خانگی برای سرفه بچه ها

هیچ چیز برای والدین ناراحت‌ کننده‌تر از شنیدن صدای سرفه بچه‌ها هنگام شب نیست. این مشکل معمولا پدر و مادرها را نگران می‌کند؛ طوری که حاضرند هر کاری انجام دهند تا هرچه زودتر سلامت کوچولویشان را ببینند اما در واقع سرفه رفلاکس طبیعی بدن است که به دلیل تحریک مژه‌های برونش و دستگاه تنفس، تحریک و توسط اعصاب مرکزی و تحریک دیافراگم ایجاد می‌شود. توسط سرفه، مقدار زیادی ترشحات خارج می‌شود تا راه هوایی باز شده و تنفس راحت‌تر انجام شود. سرفه بر اثر مکانیسم تحریک گاهی خفیف و گاهی شدید است اما علت سرفه هرچه باشد راه‌های درمانی خاصی برای آن وجود دارد که والدین باید به آن توجه کنند. از زبان دکتر اکبر کوشانفر، متخصص کودکان و استاد دانشگاه  علوم پزشکی شهید بهشتی به تشریح علل گوناگون سرفه در کودکان و راه‌های درمان آن را می‌خوانید.

برای آگاهی بیشتر به ادامه مطلب مراجعه نمائید...

 

 

 

 

تعداد بازدید از این مطلب: 2286
|
امتیاز مطلب : 14
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3


نویسنده : رضا حسن پور
تاریخ : پنج شنبه 16 بهمن 1393
نظرات

علل گزگز و خواب رفتگی انگشتان دست

گزگز و خواب رفتگی انگشتان دست علامت نسبتا شایعی است که می تواند به علل مختلفی ایجاد شود.
شایعترین علت آن گیر افتادن اعصاب دست است. اعصاب دست در قسمتهای مختلفی گیر می افتند. شایعترین محل گیر افتادگی در مچ دست است. سه عصب مدیان، اولنا و رادیال مسئول حس و حرکت دست می باشند. عصب مدیان از وسط مچ عبور می كند تا به انگشتان برسد.
این قسمت به شكل تونل است و به آن تونل كارپ می گویند. اگر در این تونل به علتی بر روی عصب فشار وارد شود علایمی مثل گزگز و مور مور دستها، سوزش و درد ایجاد می شود و انگشتان خواب رفتگی پیدا می كنند. این حالت ابتدا در شب و ابتدای صبح بیشتر است اما بتدریج با پیشرفت بیماری در روزها نیز خواب رفتگی دیده میشود.
با پیشرفته تر شدن بیماری قدرت انگشتان كمتر شده و عضلات دست لاغر می شوند. عوامل مختلفی در ایجاد این حالت دخالت دارند. حركات تكراری دست از علل شایع است مثلا افرادی كه قالی بافی می كنند به احتمال بیشتری به این حالت مبتلا می شوند. تغییرات هورمونی در طی حاملگی و یائسگی نیز باعث سندرم تونل كارپ می شوند.

بیماریهائی مثل دیابت، كم كاری تیروئید، لوپوس و رماتیسم مفصلی باعث بیشتر شدن احتمال سندرم تونل كارپ می شوند.
گاهی علایم باعث بیدار شدن فرد از خواب شده و حركت دادن دستها باعث تخفیف علایم میگردد. درد بیمار ممكن است به ساعد بازو و شانه نیز بكشد.

برای آگاهی بیشتر به ادامه مطلب مراجعه گردد :

 

 
 
 
تعداد بازدید از این مطلب: 1468
موضوعات مرتبط: دانستنیهای پزشکی , ,
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1


صفحه قبل 1 2 3 4 صفحه بعد

بهترين عبادت ، خدمت به خلق خداست ...


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود