دانلود کتاب کامل شناخت داروها و عوارض و نحوه مصرف داروها بر اساس حروف الفبا در این کتاب مفید موارد مصرف و میزان مصرف تمام داروهای موجود در داروخانه های ایران به زبان فارسی به تفصیل توضیح داده شده است . این کتاب برای استفاده دانشجویان رشته های مختلف پزشکی مفید است . همچنین تمام افراد برای دریافت دانش بیشتر درباره دارو هایی که استفاده می کنند ، موثر است . فقط باید توجه کرد که با استفاده از موارد مصرف یک دارو نمی توان خودسرانه بدون مشورت با یک پزشک دارو مصرف کرد . این کتاب در ۱۵۲۸ صفحه و توسط گروه ویستا تهیه شده است .
شناخت داروها ( Drugs ) منبع : www.vista.ir جهت دانلود به آدرس زیر مراجعه فرمائید :
از آنجائي که خداوند براي هر دردي درمان آن را آفريده است ، انسان کنجکاو و جستجوگر ، در هرنقطه از کره زمين با توجه به دانش بومي خود وتحقيقاتي که انجام مي دهد و با توجه به تجربياتي که در طول زمان بصورت هاي مختلف بدست مي آورد روشهائي را براي حفظ سلامتي و درمان دردهاي خود کشف مي کند و اين کار با ارزش ، به همان دليل فلسفه خلقت است که خدا ، براي دردهاي انسان در زمين درمان آنرا آفريده است وشگفتي اين فلسفه در آن است که در هر نقطه از کره زمين خداوند با توجه به نياز انسان صدها و هزارها روش و دارو را در اختيار انسان قرار داده ، تا محدوديتي براي حفظ سلامتي او وجود نداشته باشد . ده ها هزار گياه شفا بخش ، صدها و هزارها مواد طبيعي و معدني ، و همه آنچه که مورد نياز است را دراختيار بشر قرار داده است . در همين راستا انسان توانسه است با کمک هوش خدا دادي خود وبا الهام از فرهنگ و سنت خويش واستفاده از تجربيات ملل ديگر و گذشتگان در جهان ، روشهاي درماني مختلفي را ابداع نمايد . اين روشها ، وقتي در يک کشور جمع مي شود ، آن را مکتب درماني ، به نام طب سنتي يا همان طب طبيعي مي ناميم ، که فلسفه آن بر اساس فلسفه خلقت است. در حال حاضر در گوشه وکنار جهان روشهاي مختلفي از درمانهاي طبيعي و جود دارد که هر کدام در نوع خود بسياري از بيماريهاي لاعلاج و صعب العلاج طب مدرن را درمان مي کند .
((هيچ دردي نيست كه خداوند در طبيعت داروي آن را خلق نكرده باشد))
از این رو بر آن شدم تا نسخه های درمانی استاد خیر اندیش را جهت استفاده ی دوستان در وبلاگ خویش قرار دهم . امید است مقبول واقع گردد .
خداوند در قرآن مي فرمایند : و ما قرآن را بركت براي همگان ، آنان كه با دقت ( در ترجمه آن ) مطالعه كنند ، قرار داديم. پس با مطالعه قرآن بزرگترين سرمايه كه سلامتي جسم و روح است را بدست آوريد .
اصلي ترين آيه در مورد غذا مي گويد : دقت كنيد و بنگريد چه ميخوريد. يعني : با توجه به طبع كه ارثي است و هميشگي و مزاج كه با توجه به غذاي خورده شده بوجود مي آيد ، غذاي خود را انتخاب كنيد تا هميشه بزرگترين ثروت كه همان سلامتي است را از خداوند دريافت كنيد .
بدن انسان بدون غذا 45 روز بدون مشكل تحمل كرده و بعد از اين مدت از خودش تغذيه مي كند.
اين جزوه خلاصه اي از تحقيقات آقاي جمشيد خدادادي است كه طي ساليان بطور عملي انجام داده و نتيجه صد در صد گرفته و اينجانب با عمل و جواب گرفتن از مباحث ايشان علاقه مند به تايپ گفته ايشان كه در يك سي دي به دستم رسيد و در اختيار علاقه مندان بطور رايگان قرار داده و فقط طلب دعاي خير براي آقاي جمشيد خدادادي و نويسنده اين جزوه مي نمايد و هر گونه درآمدي از اين جزوه را غير مشروع ميداند.
جهت دانلود این جزوه ی با ارزشمند بر روی لینک زیر کلیک نمائید ...
اینجانب جمشید خدادادی در سال ۱۳۳۵ در تهران متولد شدم.
بعد از گذراندن کلاس اول ابتدائی شروع به مطالعه کردم، جالب توجه این که کتابهای سال اول را بسرعت حفظ شدم و شور و اشتیاق فراوانی به مطالعه با این سن کم در من ایجاد شد و از خواندن لذت می بردم
بعد از اتمام دوره ابتدائی وارد دبیرستان شدم، ازاین جا بود که سر نوشت من ورق خورد و آن این بود که این سوال در من ایجاد شد که چرا من باید مسلمان باشم؟ چون در یک خانواده مسلمان بدنیا آمده ام!
از همان ابتدای دبیرستان به مطالعه کتب دینی همت گماشتم و تا به امروز هنوز هم ادامه دارد. ازهمان ابتدای دبیرستان ایام تعطیل را مشغول به کار می شدم وسعی می کردم که به خود متکی باشم و در مجموع انسان خود ساخته ای بار آمدم. در حال حاضر متاهل هستم و دارای سه فرزند می باشم وعضو جامعه مخترعین و مبتکرین کشور هستم، دارای دو دیپلم افتخار یکی در صنعت هواپیمائی و دیگری در درمان بیماری های آندومتریوز ( عامل نازائی در خانمها ) با رژیم غذائی ساده و روزمره هستم.
مبتکر و بنیان گذار طب قرآنی در جهان هستم که حقیقتاَ طبی است شگفت!
در تاریخ ۱ / ۳ / ۱۳۶۹ تحقیقات را شروع کردم. و قرآن را مورد مطالعه قرار دادم و به آیه ۲۲ سوره مبارکه بقره رسیدم و سپس به تفاسیر مراجعه کردم مطالب قابل ملاحظه ای را ندیدم و اولین مشکل از این جا شروع شد، به فکر فرو رفتم که چه باید کرد؟ تصمیم گرفتم که طب قدیم را مورد مطالعه قرار دهم، این طب بسیار جالب بود و سپس تصمیم گرفتم که طب جدید را مورد مطالعه و بررسی قرار دهم، چرا؟
علت این بود که اگر در محافل علمی می خواستم قرآن را به زبان علم روز بیان کنم حرفی برای گفتن داشته باشم. زیرا اکثر پزشکان عزیز از علم طب قدیم اطلاعات عمیقی ندارند. زیرا در طول دانشکده پزشکی آن را مورد مطالعه قرار نداده و جالبتر اینکه عده ای هم آن را به عنوان طب پویا و موثر قبول ندارند.
اما طب جدید امروزی مطالب ارزنده ای را در اختیارم قرار داد که بنده از مطالعه آن لذت می برم و بعد از چهارده سال مطالعه و آزمایش و تلاش بی وقفه طب قرآنی را ابداع کردم، طبی است بی نظیر و شگفت
بنده از اول زندگی وقتی که خود را شناختم این جمله گهربار حضرت علی (ع) در ذهن من نقش بست و آن جمله این بود : مومن باید بی نیاز باشد. به همین خاطر بنده حقیر از فنون و توانائیهای قابل ملاحظه ای و هنرهای زیادی بر خوردار هستم که کمتر کسی این چنین است. از این بابت و جهات گوناگون خداوند را شاکرم
در حال حاضر به تحقیقات و مطالعه مشغول هستم و خیلی از علل بیماریها را کشف کرده به وسیله غذای روزمره آنها درمان شده اند از جمله تعدادی از دوستان پزشک.
از الطاف بیکران الهی نهایت سپاس و تشکر و شکر گذاری را دارم که به بنده حقیر این لطف بی منتها را دادند.
انسان قبل از کشف آتش ، مانند همه موجودات زنده روی زمین با غذای زنده و بدون پزشک و دارو و بیمارستان تکامل خود را طی کرده و طول عمر خود را به نهصد سال (بر حسب کتاب مقدس) رسانده بود. ولی در نتیجه مصرف مواد پخته، مرده، مصنوعی، شیمیایی و غیره بیماری های گوناگون به وجود آورده و طول عمر خود را رفته رفته کوتاه تر کرده تا به این حال دردناک رسانده است. خوردنی های “پخته” هیچ ارزش غذایی ندارند. آتش کلیه ی خواص غذایی را در غذای طبیعی و زنده می کشد، نابود می کند و آن را به یک نوع ماده غیرطبیعی، سمی و خطرناک تبدیل می نماید. کتاب “پخته خواری، یک عادت مرگ آور، باعث همه بیماری ها” را می توان مکمل کتاب خامخواری آقای آوانسیان دانست. در این کتاب شما با عکس العمل های شفابخشی که در هنگام خامگیاهخواری با آن رو به رو خواهید شد بهتر آشنا شده و نکات مهم دیگری را در رابطه با این رژیم غذایی خواهید آموخت. خواندن آن را به تمامی علاقه مندان به سلامتی توصیه می کنم .
آرشاویر در آوانسیان بنیانگذار خام خواری در جهان است. او با پختن و تغییر شکل هر نوع غذا مخالف بود و غذای پخته را غذای مرده مینامید. وی اعتقاد داشت علم پزشکی در خواص مواد غذایی و درمان بیماریها دچار اشتباهات بزرگی شده است. همچنین اعتقاد داشت طبیعت برای تمامی موجودات از جمله انسانها غذا را آماده قرار داده است و انسان با پختن غذاها باعث بیماریهای زیادی برای خود میشود.
او در معرفی خود در چاپ چهارم کتاب خام خواری در سال ۱۳۵۵ مینویسد :
آرشاویر در آوانسیان، بنیانگذار خام خواری که ۱۹ سال پیش زیر فشار بیمارهای مختلف به لب گور رسیده بودم، اکنون با خام خواری از همه ناراحتیهای خود بکلی نجات پیدا کرده و در سن ۷۵ سالگی، کاملا سالم، با نیروی یک جوان، شب و روز زحمت میکشد تا به مردم نشان دهد که کلیه بیماریها و سایر بد بختیهای این دنیا در نتیجه مصرف خوراکهای پخته و داروهای شیمائی و سایر مواد مرده بوجود میایند.
و در نامه خود به محمد رضا شاه پهلوی در اردیبهشت ۱۳۵۰ مینویسد:
... در نتیجه کوششها و مطالعات و تحقیقات و تجربیات سی ساله یک فرد ایرانی امروز بطور قطع ثابت شده است که علل کلیه بیماریها ناشی از مصرف غذاهای پخته و مواد پخته و مواد شیمایی و سایر مواد مرده میباشد که مردم ندانسته وارد بدن خود میکنند. جان نثار موقعی باین امر اطمینان پیدا کردم که دو فرزند دلبندم را یکی در سن ۱۰ سالگی و دیگر در سن ۱۴ سالگی در نتیجه داروهای «موثر» و غذاهای «مقوی» پزشکان مشهور ایرانی و اروپایی از دست دادم...
خام خواری (زنده خواری) فلسفه تغذیه و تندرستی
در این کتاب وی به توضیح خام خواری، دلایل بیماریها و درمان آنها، مثالهایی از افراد خام خوار ایرانی و غیر ایرانی و مکاتبات خود را جای داده است.
این کتاب پس از انقلاب سال ۵۷ با تغییراتی به چاپ رسید.
پخته خواری ،یک عادت مرگ آور ، باعث همه بيماري ها
وی در این کتاب اعتقادات خود در مورد علم پزشکی و دلایل بیماریها و تجارب شخصی خود را جای داده است.
فلسفه خام خواری
حدود ۵۵ سال پیش مرحوم آرشاویر در آوانسیان یک فرد ایرانی که به انواع بیماریها مبتلا بود و دو فرزند کوچک خود را نیز به علت بیماری کلیه از دست داده بود،و در طی آن زمان در اثر مطالعات ای که داشت و تاثیر کتابهای بیخر بنر ، خام خواری را کشف نموده و اول خود و همسر ایشان شروع به خام خواری میکنند که ایشان در آن زمان با بیش از ۵۰ سال سنّ و داشتن انواع بیماریها در مدتی کوتاه بیش از ۱۲ کیلو وزن اضافه کم میکند و بیماریهای او یک به یک ناپدید میشود،با تبلیغات و نوشتن کتاب و مراجعه به سمینارهای پزشکان ایرانی شروع میکند به آشنا نمودن مردم به خام خواری ، اما استقبالی نمیشود،تصمیم میگیرد تبلیغات خود را در خارج از کشور ایران شروع کند،کتابهایی به زبانهای ارمنی برای ارمنستان شوروی در آن زمان ، به زبانهای انگلیسی و آلمانی برای اروپا و آمریکا نوشته و به طور رایگان به تمام جهان این کتابها را میفرستد،در زمان کوتاهی این کار ایشان باعث شهرت خام خواری شده و هزاران نفر با روش خام خواری سلامتی خود را به دست آورده و سیل نامههای تشکر آمیز از تمامی جهان به دفتر ایشان واقع در تهران در خیابان سنائی کوچه کامکار شروع میشود. مرحوم آوانسیان چندین کتاب به فارسی نوشتند که کتاب خامخواری از جمله کتابهای ایشان به زبان فارسی میباشد.
به جرأت ميتوان گفت اين دو كتاب مخصوصاً كتاب خامخواري جان بسياري از انسانها را (مخصوصاً بيماراني را كه پزشكان از معالجهي آنها قطع اميد كرده بودند) نجات داده است.
برای دریافت رایگان کتابهای خام خواری و پخته خواری آرشاویر در آوانسیان لینک های زیر را باز کنید.
شاید وقتی پروفسور کارل لندشتاینر، پزشک اتریشی سرگرم آزمایش روی گروه های خونی بود، هرگز فکر نمی کرد که نتیجه پژوهش هایش چه نقش ارزش مندی را در نجات زندگی انسان ها بازی خواهد کرد. کشف گروه های خونی و امکان انتقال خون از فرد سالم به فرد بیمار، که جایزه نوبل و عنوان پدر طب انتقال خون را برای این دانشمند به همراه داشت، منجر به نجات زندگی میلیون ها بیمار از طریق دریافت خونهای اهدایی گردید.
در هر ثانيه يك نفر از ساكنان كره زمين از همه سنين و تمام نژاد ها براي ادامه حيات به انتقال خون نياز دارند. دلايل نياز براي انتقال خون متفاوت بوده ، اما نياز به خون و فرآورده هاي خوني به صورت مداوم وجود داشته و به طور مرتب هم در حال افزايش است. هم چنانچه كه كشورهاي در حال توسعه امكانات تشخيصي و درماني خود را در مورد درمان بيماري هاي گوناگون، مانند انواع سرطان ها گسترش مي دهند، بيشتر به تزريق خون احتياج پيدا كرده و اين نياز هم به طور مستمر افزايش مي يابد. همين طور پيشرفت هاي فن آوري در كشورهاي صنعتي و پيشرفته باعث مي گردد كه اقدامات درماني جديد ابداع شده و به تبع آن نياز به خون و فرآورده هاي خوني بيشتر گردد.
بسیاری از دانشمندان زیست شناسی معتقدند خصلت، منش، رفتار، توان و كارایی، خلاقیت و خلق و خوی هر فرد بستگی به نوع گروه خونی وی دارد. در بسیاری از كشورهای صنعتی بخصوص ژاپن ، برای پست های مدیریتی و اجرائی ، هنگام استخدام افراد ، به نقش گروههای خونی توجه ویژه ای دارند.
برای آگاهی بیشتر به ادامه مطلب مراجعه نمائید ...
و نیز می توانید جهت دریافت فایل pdf روی لینک زیر کلیک نمائید ...
غده تیرویید در ناحیه جلوی گردن واقع شده و دارای دو لوب است (پروانه ای شکل ) كه در دو طرف نای درست زیر حنجره قرار دارند. این غده حدود 15 تا 25 گرم وزن دارد. دو قسمت غده تیرویید توسط نوار نازك نسجی كه به عنوان ایستموس (ISTHMUS) تیرویید نامیده میشود، به یكدیگر وصل گردیدهاند.
هورمونهای تیرویید پس از ساخته شدن در این غده به جریان خون منتقل شده و بسیاری از فرآیندهای شیمیایی را در بخشهای مختلف بدن كنترل میكنند. این هورمونها برای تكامل و عملكرد طبیعی مغز و سیستم عصبی و برای حفط دمای بدن و انرژی ضروریاند. غده تیرویید هورمونهای خود را در خون ترشح میکند.
این هورمونها (یعنی ترییدوتیرونین و تیروكسین) واكنشهای شیمیایی عضلات، كبد، قلب و كلیهها را تحت تآثیر قرار داده و برای رشد و تكامل مغز نیز ضروریاند. هورمونهای تیرویید بر غده هیپوفیز اثر نموده و موجب ترشح هورمون كنترل كننده تیرویید، یعنی TSH میشوند كه به نوبه خود موجب تحریك تیرویید میشود. وقتی میزان هورمونهای تیرویید در خون كاهش مییابد، هیپوفیز با ترشح بیشتر TSH، تیرویید را فعالتر میکند.
هیپنوتیزم معمولا به عنوان کمک روان درمانی (درمان یا مشورت) انگاشته میشود. زیرا حالت هیپنوتیزمی به افراد جهت اکتشاف افکار، احساسات و خاطرات دردناکی که ممکن است آنها را از ذهن هوشیار خود پنهان کرده باشند، کمک کند. به علاوه هیپنوتیزم، افراد را قادر میسازد که بعضی چیزها را متفاوت درک کنند، همانند مسدود کردن آگاهی از درد.
هیپنوتیزم یا هیپنودرمانی از آرامش هدایت شده متمرکز و عمیق و توجه، جهت رسیدن به حالت بالاتری از هوشیاری که گاهی خلسه نیز نامیده می شود، استفاده میکند. توجه فرد دراین حالت بسیار متمرکز است به طوری که هر چیزی در اطراف شخص به صورت موقت نادیده انگاشته میشود. در این حالت که به طورطبیعی رخ میدهد فرد ممکن است توجه خود را روی افکار یا کارهای خاصی متمرکز نماید (با کمک درمانگر آموزش دیده).
"خود هیپنوتزم" کلید مغز ، عواطف و احساسات است .
"خود هیپنوتیزم" بهترین داروی رفع اختلافات خانوادگی است .
مصرف گوشت توسط انسان به طور طور کلی با انتخاب و گزینش نوع معینی از گوشت همراه بوده است و نخوردن نوع معینی از گوشت متکی بر برخی اعتقا دات و یا عادت های مخصوصی بوده که باعث شده گوشت حیوان معینی خوشا یند و گوشت نوع دیگر نا خو شایند جلوه کند . از دیر باز مردم شهر نشین خوردن گوشت شتر را کنار گذاشته اند زیرا که به غلط معتقد بوده اند که گوشت شتر سفت ، شیرین و دیر پز بوده و ارزش غذایی چندانی ندارد . اما در حقیقت باید گفت که گوشت شتر در مقایسه با گوشت گاو از میزان پروتیین کمتری بر خوردار است و از لحاظ شکل ظاهری شبیه گوشت گوسفند است .
پروتئین در بدن به عنوان سوخت مصرف نمیشود به عنوان اجزای ساختمانی عمل میکند. به همین علت در روایات ما مصرف بسیار پروتئین تایید نمیشود و بیشتر غذاهای ما باید از قندها و چربیها بوده و حاوی اندکی پروتئین باشد زیرا مصرف زیاد پروتئین کاهنده عمر است و باعث بیماری سلولی میگردد. پزشکان به بیمارانی که دچار نقرص هستند توصیه میکنند که گوشت قرمز مصرف نکنند اما، ما انواع مختلفی گوشت قرمز داریم به طور مثال گوشت گوسفند، گوشت شتر که آنها باید جایگزین گوشت گاو شوند.
هر آزمايشي اصول خاص خود را دارد. رعايت بعضي نكات باعث ميشود جواب دقيقتري از آزمايش بگيريد. در مقابل بعضي فعاليتها و بيدقتيها باعث ميشوند جواب آزمايش به صورت كاذب منفي يا مثبت شود يا اينكه مقادير پارامترهاي آن تغيير يابد. بنابراین اگر ميخواهيد آزمايش خون يا ادرارتان به بهترين نحو انجام شود، توصيههاي دكتر محسن منشدي را فراموش نكنيد.
آزمایش خون دادهاید و از نتایج آن سر در نمیآورید؟ ما به شما میگوییم که این برگه به شما چه میگوید.
تا به حال شده جواب آزمایش خود را از آزمایشگاه دریافت کنید و با دیدن علامت «*» یا «high» جلوی بعضی از فاکتورهای اندازهگیری شده به ترس و وحشت بیفتید که نکند بیماری خطرناکی دارید یا اینکه دچار دیابت، اختلالات تیروئید، چربی خون بالا و ... شدهاید؟!
شاید چند روزی تا وقت ویزیت پزشکتان باقی مانده باشد و در عین حال دل توی دلتان نباشد که بدانید هر یک از این علامتها در برگه آزمایش خون نشاندهنده چیست و میزان طبیعی هرکدام باید چقدر باشد. اینجاست که میگویید ایکاش یک راهنمای کامل برای این منظور وجود داشت. اما دیگر لازم نیست نگران باشید، دکتر محسن منشدی، متخصص علوم آزمایشگاهی بالینی به 20 سوال رایج در این زمینه پاسخ میدهد.
کهیر به ضایعات جلدی سطحی پوستی گفته میشود که علل متعدد دارد. این ضایعات ممکن است تمام سطح پوست را فرا بگیرد یا محدود به قسمتی از آن شود.
کهیر واکنش آلرژیک حاد یا مزمن است كه معمولاً بر اثر واکنش بدن در برابر مواد هیستامینی یا ترکیباتی نزدیک به هیستامین پدید میآید.
تراوش مایع پلاسمای خون از درون رگها به فضای میانبافتی در پوست باعث کهیر زدن میشود . یک عامل شیمیایی که هیستامین نامیده میشود از یاختههای ویژهای در پوست بنام ماستسلها که در پیرامون رگها قرار دارند ترشح میشود و باعث گشاد شدن رگها و باز شدن فضاهای میانیاختهای در آنها و بهدنبال آن خروج مایع از درون رگها میشود .
عارضه پوستی كهير، به صورت دانههای کوچک صورتیرنگ یا به شکل برجستگیهای وسیعتر و گاهی به صورت تاول تظاهر كرده و با خارش شدید همراه است.
مزاج شناسی، علاوه بر اینکه از مهمترین و کارآ ترین روش های تشخیص و درمان در طب اسلامی است، از شیرینترین و دلچسب ترین مباحث آن نیز به شمار میآید، بخصوص اگر توسط استاد ارجمند جناب «حسین خیراندیش» بیان شود. چه ایشان زحمت بسیار زیادی بر روی مزاج شناسی کشیده اند و شاید نوع بیان ایشان و زاویۀ دید ایشان در مورد مزاج شناسی ، در نوع خود منحصر بفرد باشد . در این نسخه های ارائه شده از استاد روش و رویه درمان برخی بیماری ها گرد آوری شده است . امیدوارم با ورود در مباحث شیرین مزاج شناسی ، علم صحیح زندگی کردن را بیاموزید و از نتایج شگفت آن بهره مند شوید ...
نسخه های ایشان در هفت قسمت تهیه شده است ، لذا برای مشاهده به ادامه مطلب مراجعه نمائید ...
(جلـسۀ پرسش و پاسخ از استاد حسین خیراندیش) (به همراه سخنرانی مقدماتی استاد در خصوص طب اسلامی)
30 اردیبهشت 1390
گرگان – سینما 22 بهمن
در این سخنرانی، استاد حسین خیراندیش به ارائـۀ نسخه هایی در خصوص بیش از 50 بیماری و عارضه میپردازند. همچنین سخنرانی مقدماتی استاد در معرفی طب اسلامی که شامل مطالب مهم و جذابی میباشد، بصورت صوتی و تصویری جهت استفادۀ علاقه مندان ارائه شده است.
قسمت دوم [5.8 مگابایت، 38 دقیقه] : (پیکوفایل) (مدیافایر) (فورشرد) ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
* بیماری لوپوس (روماتیسمال پوستی) * ام اس * افسردگی * روش استفاده از ادرار شتر در درمان آسم * قند خون * پرمویی صورت و بدن خانم ها * عرق دست و زیربقل * نازایی و ناباروری (آزواسپرم) * کیست سینه و کیست تخم دان * نرمی کشکک زانو و استخوان * سردرد سرد و گرم و میگرن * بیش فعالی بچه ها * هپاتیتB * وزوز گوش ناشی از رسوب سودا و موج انفجار * شفافیت پوست * رفع چین و چروک پوست و افتادگی گونه ها * سنگ سازی کلیه * کاهش حافظه * پیشگیری و درمان سرماخوردگی اطفال * قوز قرنیه * زخم معده، نفخ و ترش کردن دهان و پراشتهایی * درمان سودای شدید * کبد چرب * خستگی زنان، ناشی از کار * درمان وسواس * استرس و بی قراری * بوی بد دهان * زود انزالی مردان * بلوغ زودرس جنسی مردان و زنان * آنوسمیا (فقدان حس بویایی) * واریس * یائسگی زودرس * پروستاتیت و ورم پروستات * عطسه و سرفه زیاد و آبریزش بینی * پیشگیری از حاملگی * گلو درد چرکی اطفال * شب ادراری کودکان و بی ارادگی ادرار در بزرگسالان * تشنج و تب کودکان * سنگ کلیه * گرفتگی شدید ماهیچه های ساق و ران (اسپاسم عضلات) * ورم غدد لنفاوی کشاله ران * آسم کودکان * بی اختیاری سیلان منی (اسپرماتوره) * پیسی (ویتیلیگو) * عوارض سکته * ناشنوایی
دانلود سخنرانی مقدماتی استاد در خصوص معرفی طب اسلامی
دانلود فیلم: ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ زمان کلی فیلم: 90 دقیقه
دکتر حسین خیراندیش-درمان انواع چاقی • زمان : 00:03:42 دانلود مجموعه مباحث تغذیه و درمان در طب ایرانی و اسلامی استاد دکتر حسین خیراندیش به صورت تقطیع شده از برنامه صبح بیداری تاریخ 11 آبان 1390
کلمه مزاج برای همه ایرانیان نام کاملا آشنایی است. افرادی را که زود عصبانی می شوند آتشین مزاج می خوانند، افراد دیر جوش و کم حرف و غیر فعال را سرد مزاج می نامند. حقیقتا معنی مزاج چیست؟چگونه می توانیم مزاج خود را یا به تعبیری درست تر طبیعت بدن خود را بشناسیم.اختلاف طبایع افراد همیشه مورد کنجکاوی و سئوال بوده است.
مزاج شناسی یکی از علومی است که از دیر زمان مورد توجه عام و خاص بوده است , همه ی انسان ها صرف نظر از میزان سواد و رشته تحصیلی و گرایش اجتماعی نسبت به مفاهیم مزاج شناسی واقف بوده و هر کدام به تناسب میزان فهمی که از آن داشتند در تمامی شئون زندگی از این علم بهره می بردند.
تمامی کارشناسان رشته های مختلف علوم اجتماعی , صنعتی , معماری و کشاورزی , طب و نجوم و تعلیم و تربیت و علوم سیاسی نیز به طور کامل از این علم در موضوعات مورد بحث خود استفاده می کردند و ساختار نظام علمی خود را بر مبنای مزاج شناسی استوار می ساختند .
اگر هر انسانی بر طبق طبع و مزاج خویش غذا میل کند، کم تر بیماری به سراغ او خواهد آمد. شناخت طبع بر هر فردی لازم و ضروری است و از طریق آن، می توان بسیاری از مشکلات که معمولاً برای انسان پیش می آید پیشگیری کرد.
جهت دانلود جزوات و آزمون مزاج شناسی به ادامه مطالب مراجعه نمائید ...
ادم (edema) یا خیز – تورم ناشی از تجمع مایع در بافتهای بدن شما- بیشتر از همه در پنجه پاها، قوزک پاها و ساق پاها روی میدهد. …
چه موقع باید نزد پزشک رفت؟
پزشک با انگشت خود فشاری بر پای متورم وراد می کند و بعد برمی دارد. اگر در محل فشار، جای انگشت بعد از چند دقیقه باقی بماند، نشانه ورم می باشد.
اگر این ورم همراه با تنگی نفس، درد قفسه سینه و افزایش وزن باشد و یا ورمی که به پوست آسیب برساند و یا ورم در نتیجه داروها بوجود آید، حتما به پزشک مراجعه نمایید.
پزشک با انگشت خود فشاری بر پای متورم وراد می کند و بعد برمی دارد . اگر در محل فشار ، جای انگشت بعد از چند دقیقه باقی بماند ، نشانه ورم می باشد .
مفصل آرنج بعنوان یك مفصل مهم در اندام فوقانی از سه استخوان بازویی ( humerus )در بالا و استخوانهـای ساعد زند زبرین یا اعلا و زن زیرین یا اسفـل ( radius & ulnar) در پایین تشكیل می شود.
استخوان بازو
استخوان بازو از نوع استخوان های بلند است و در قسمت پروگزیمال با استخوان کتف و در قسمت دیستال با استخوان های زند زبرین و زند زیرین مفصل می شود.این استخوان یک تنه و دو انتها دارد ، انتهای دیستال استخوان شامل قسمت های ذیل است .
قرقره، سطح مفصلی شکلی است که با قسمت پروگزیمال استخوان زند اسفل مفصل می شود. در بالای قرقره در قسمت خلفی فرورفتگی آرنجی و در قسمت قدامی فرورفتگی منقاری وجود دارد. این دو فرورفتگی به ترتیب محل قرار گرفتن زائده آرنجی و زائده منقاری استخوان زند اسفل است.لقمه برآمدگی صافی است که با جام زند اعلا مفصل می شود. بطور کلی می توان گفت در قسمت تحتانی استخوان بازو دو سطح مفصلی برای دو استخوان ساعد وجود دارد .
فوق قرقره و فوق لقمه دو برآمدگی هستند که در طرفین قسمت دیستال استخوان بازو قرار گرفته اند. فوق قرقره در مجاورت قرقره و فوق لقمه مجاور لقمه قرار دارند. فوق قرقره در قسمت داخلی آرنج قابل لمس است . در قسمت قدامی استخوان بازو در بالای لقمه نیز حفره ای به نام حفره زند اعلایی قرار دارد که به هنگام بسته شدن مفصل آرنج، سر استخوان زند اعلا در آن قرار می گیرد .
استخوانهای ساعد
در حالت آناتومیکی دو استخوان موجود در ساعد موازی هستند . در این حالت استخوانی که در خارج قرار می گیرد زند زبرین است و استخوانی که در داخل قرار گرفته است زند زیرین نامیده می شود. این دو استخوان در قسمت فوقانی به همراه استخوان بازو مفصل آرنج را می سازند و در قسمت تحتانی با استخوان های مچ دست مفصل می شوند ..
استخوان زند زبرین یا زند اعلا
این استخوان دو انتهای پروگزیمال و دیستال و یک تنه دارد. انتهای فوقانی به سر موسوم است و سطح فوقانی آن یک فرو رفتگی به نام جام زند اعلا دارد. جام زند اعلا با لقمه استخوان بازو مفصل می شود. سر استخوان استوانه ای شکل است .قسمت داخلی سر با دیگر استخوان ساعد مفصل می گردد. گردن قسمتی است که زیر سر قرار دارد . یک برجستگی به نام برجستگی زند اعلائی در طرف داخلی استخوان ، زیر گردن قرار دارد.
انتهای تحتانی زند زبرین با دو سطح مفصلی که توسط ستیغی از هم جدا می شوند به استخوان های مچ دست ارتباط پیدا می کنند. انتهای تحتانی همچنین یک برآمدگی مشخص به نام زائده نیزه ای و یک سطح مفصلی به نام بریدگی زند اسفلی دارد.تنه استخوان زند زبرین تقریبا" سه گوش بوده و دارای یک خمیدگی نیز هست .
استخوان زند زیرین یا زند اسفل
این استخوان دو انتها و یک تنه دارد. انتهای فوقانی دو زائده دارد که یکی در قسمت خلفی است و زائده آرنجی نامیده می شود که بلندتر است . زائده کوتاه تر در قسمت قدامی است و زائده منقاری نامیده می شود .
یک سطج مفصلی مقعر بین این دو برآمدگی است که فرورفتگی قرقره ای یا حفره سینی شکل نامیده می شود.در سطح خارجی قسمت فوقانی یک سطح مفصلی کوچک مقعر به نام فرورفتگی زند زبرینی وجود دارد که محل مفصل شدن زند اعلا است . در انتهای تحتانی یک زائده نیزه ای داشته و توسط دیسکی با استخوان های مچ دست مفصل می گردد . تنه استخوان در سه چهارم فوقانی دارای سه کنار و سه سطح است و در قسمت تحتانی استوانه ای شکل می باشد .
سینوس تارس یک کانال کوچک استخوانی است که بین استخوان های قاپ (تالوس) و پاشنه (کالکانه) قرار گرفته است. بر اثر فشار های زیادی که به مچ پا وارد میشود، بر اثر چرخش شدید پا به خارج و یا بر اثر مشکلات بیومکانیک در پا (مانند صافی کف پا) این بیماری ایجاد میشود.
اکثر بیمارانی که این عارضه را دارند سابقه پیچ خوردگی مچ پا را در قبل داشته اند .
علائم سندرم سینوس تارس
مهمترین این علائم عبارتند از :
1) درد مبهم در جلوی قوزک خارجی که با راه رفتن شدیدتر میشود. بخصوص راه رفتن روی زمین های ناهموار
2) فشار دادن ناحیه ای که دقیقا در جلوی قوزک خارجی قرار گرفته است دردناک است.
3) درد در هنگام چرخش پا به داخل یا خارج
4) درد معمولا صبح ها بعد از برخاستن از خواب بیشتر است و بعد از مدتی کمتر میشود
5) احساس ناپایداری در مچ پا
6) در هنگام دویدن در مسیر قوسی که به طرف پای آسیب دیده است درد ایجاد میشود. مثلا اگر پای راست مشکل دارد در هنگام دویدن در مسیر قوسی با انحنای به راست پا دردناک میشود.
7) بیمار سعی میکند پایش را بیشتر اوقات به سمت داخل بچرخاند.
8) تزریق ماده بیحسی موضعی توسط پزشک در محل کانال سینوس تارس موجب کاهش درد میشود.
9) در ام آر آی ممکن است تجمع زیاد مایع سینوویال در سینوس تارس دید ه شود.
10) تشخیص این بیماری بیشتر موقعی داده میشود که درد مچ بیمار بعد از درمان پیچ خوردگی مچ پا بهبود نمی یابد.
درمان سندروم سینوس تارس
1)برای مدتی از انجام فعالیت هایی که موجب افزایش درد میشوند اجتناب کنید.
2) سرد کردن ناحیه درد موجب کاهش آن میشود.
3) پزشک ممکن است داروهای ضد التهاب مانند ناپروکسن برای کاهش درد استفاده کند.
4) ممکن است انجام اولتراسوند به توسط فیزیوتراپ بتواند به کاهش درد کمک کند.
5) تصحیح اختلالات بیومکانیکی پا و افزایش دامنه حرکات و انعطاف پذیری در مفصل بین پاشنه و استخوان قاپ ممکن است به درمان بیماری کمک کند.
6) انجام نرمش های تقویت کننده عضلات اطراف مچ پا میتواند به بهبودی از این بیماری کمک کند.
7) انجام نرمش های کششی عضلات ساق
8) استفاده از کفش ها و کفی های مناسب برای تصحیح چرخش زیاد پا به خارج
9) پزشک معالج ممکن است از تزریق کورتیکوستروئید در محل سینوس تارس برای درمان آن استفاده کند.
10) در صورت عدم بهبودی بیمار با روش های ذکر شده، عمل جراحی بصورت خروج محتویات بافت نرم سینوس تارس در اکثر موارد موجب از بین رفتن درد بیمار میشود.
محققان پیش از این هشدار داده بودند که انباشته شدن چربی در پهلوها و کمر نه تنها فرد را دارای شکمی افتاده و زشت میکند بلکه میتواند زمینه را برای بروز بیماریهای قلبی یا سرطان فراهم کند.
سخت جان ترین چربی های بدن، چربی های تجمع یافته در ناحیه شکم و کمر هستند. این چربی ها به همان سرعتی که در این ناحیه ته نشین می شوند ، به همان سرعت از بین نمی روند . این چربی ها علاوه براینکه به زیبایی آسیب زده و ساختار بدنی را از حالت عادی به فرم سیبی شکل تبدیل می کنند ، زمینه ساز ابتلا به سکته قلبی نیز هستند . اگرچه در تجمع چربی در این ناحیه ژنتیک ، سن و سبک زندگی تاثیرگذار است اما نباید نقش تغذیه را نادیده گرفت .
مصرف هر نوع چربی خوراکی اعم از کره ، خامه و غذاهای چرب و پرکالری باعث تجمع چربی در این ناحیه می شود . نکته مهم اینکه مصرف چربی های ترانس یا همان اشباع می توانند چربی موجود در نقاط دیگر بدن را به سمت تجمع در این ناحیه سوق دهند . بنابراین وقتی از کره حیوانی برای چرب تر شدن برنج تان استفاده می کنید یادتان باشد علاوه بر تجمع چربی کره حیوانی در ناحیه شکم در هر نقطه از بدن شما که چربی اضافی وجود داشته باشد، به سمت شکم شما حرکت کرده و در آن نقطه تجمع پیدا می کند . چربی ترانس در انواع روغن جامد ، مارگارین ، غذاهای سرخ شده ، فست فودها و شیرینی تر وجود دارد . علاوه بر اینکه مصرف مواد غذایی حاوی گلوسید مانند نان ، برنج و سیب زمینی سرخ شده ، باعث افزایش تجمع چربی در ناحیه شکم می شود اما خوراکی هایی هم وجود دارند که مانند آب روی آتش بوده و با خوردن آنها چربی ناحیه شکم از بین می رود .
هیچ چیز برای والدین ناراحت کنندهتر از شنیدن صدای سرفه بچهها هنگام شب نیست. این مشکل معمولا پدر و مادرها را نگران میکند؛ طوری که حاضرند هر کاری انجام دهند تا هرچه زودتر سلامت کوچولویشان را ببینند اما در واقع سرفه رفلاکس طبیعی بدن است که به دلیل تحریک مژههای برونش و دستگاه تنفس، تحریک و توسط اعصاب مرکزی و تحریک دیافراگم ایجاد میشود. توسط سرفه، مقدار زیادی ترشحات خارج میشود تا راه هوایی باز شده و تنفس راحتتر انجام شود. سرفه بر اثر مکانیسم تحریک گاهی خفیف و گاهی شدید است اما علت سرفه هرچه باشد راههای درمانی خاصی برای آن وجود دارد که والدین باید به آن توجه کنند. از زبان دکتر اکبر کوشانفر، متخصص کودکان و استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به تشریح علل گوناگون سرفه در کودکان و راههای درمان آن را میخوانید.
گزگز و خواب رفتگی انگشتان دست علامت نسبتا شایعی است که می تواند به علل مختلفی ایجاد شود. شایعترین علت آن گیر افتادن اعصاب دست است. اعصاب دست در قسمتهای مختلفی گیر می افتند. شایعترین محل گیر افتادگی در مچ دست است. سه عصب مدیان، اولنا و رادیال مسئول حس و حرکت دست می باشند. عصب مدیان از وسط مچ عبور می كند تا به انگشتان برسد. این قسمت به شكل تونل است و به آن تونل كارپ می گویند. اگر در این تونل به علتی بر روی عصب فشار وارد شود علایمی مثل گزگز و مور مور دستها، سوزش و درد ایجاد می شود و انگشتان خواب رفتگی پیدا می كنند. این حالت ابتدا در شب و ابتدای صبح بیشتر است اما بتدریج با پیشرفت بیماری در روزها نیز خواب رفتگی دیده میشود. با پیشرفته تر شدن بیماری قدرت انگشتان كمتر شده و عضلات دست لاغر می شوند. عوامل مختلفی در ایجاد این حالت دخالت دارند. حركات تكراری دست از علل شایع است مثلا افرادی كه قالی بافی می كنند به احتمال بیشتری به این حالت مبتلا می شوند. تغییرات هورمونی در طی حاملگی و یائسگی نیز باعث سندرم تونل كارپ می شوند.
بیماریهائی مثل دیابت، كم كاری تیروئید، لوپوس و رماتیسم مفصلی باعث بیشتر شدن احتمال سندرم تونل كارپ می شوند. گاهی علایم باعث بیدار شدن فرد از خواب شده و حركت دادن دستها باعث تخفیف علایم میگردد. درد بیمار ممكن است به ساعد بازو و شانه نیز بكشد.